Jdi na obsah Jdi na menu

Den dětí 2011

 Deštivý Den dětí v Bezděkově

 

dd.jpg

 

V neděli 5.6. se od 15h konal v Bezděkově Den dětí na téma „Po dobrodružné stezce“, který zahájilo vystoupení Taneční přípravky pro nejmenší a taneční skupiny Mini CIK-CAK TJ Sokol Bezděkov. Dále mohli diváci shlédnout některé ukázky z parkouru a freeruningu, které předvedla akrobatická skupina složená z chlapců z Prahy, Klatov, Bezděkova a okolí.

 Po kulturním programu následovaly soutěže pro děti rozdělené do dvou věkových kategorií – pro mladší děti do 6 let a pro starší děti od 7 let.

Děti do 6 let měly připravené soutěže v areálu sokolského hřiště, které procházely společně s rodiči. Vzhledem k nepřízni počasí si stihly zkusit jen některé. Pod střechou si ale ještě mohly fixy pomalovat balonek, razítky potisknout náramek nebo si vybarvit nějaký obrázek.

Starší děti měly připravená stanoviště na „dobrodružné stezce“ směrem od kostela až nahoru ke Kostelíku. Ještě než děti byly poslány na „dobrodružnou stezku“, začalo pršet, tudíž byl zvolen alespoň alternativní soutěžní program pod střechou. Starší děti soutěžily ve 4 týmech a měly za úkol co nejrychleji prosmyčkovat celý tým 30m provázkem, deaktivovat bombu, najít na obrázku 24 přísloví nebo si vyzkoušet střelbu ze vzduchovky.

Nakonec ani déšť nikoho neodradil od dokončení všech her a užít si tak soutěžní atmosféru, která trvala až do konce. Na závěr samozřejmě každé dítě dostalo nějakou sladkou i věcnou odměnu, účastnický list a zaslouženého opečeného vuřta. Celkem bylo odměněno 44 dětí.

Děkujeme všem, kteří se organizačně podíleli na uskutečnění této akce!